Everyday design


Osallistu Habitare lippujen arvontaan Facebook sivuillamme. Arvomme kahdelle onnekkaalle liput hänelle ja ystävälle messuille sekä uuden Loft sisustuksen väristyskirjat.

Everyday Design on mukana omalla upealla osastolla Helsingissä Habitare messuille syyskuun alussa 7. – 11.9.2016. Lanseeramme uudistuneen ilmeemme sekä esittelemme ylpeänä uutuustuotteitamme talvelle 2016. Tervetuloa tutstumaan!

Löydät  meidät messujen ajan eettinen Suomi- kortteli osastolta numero 6K 120.

Osallistumme Habitareen myös uudella KOTI-konseptilla yhdessä Design from Finland- ja Avainlippu-yritysten kanssa. Bongaa Memo taulumme ja Helsinki XL telineemme Piia Kalliomäen kauniisti sisustamasta kodista.

 

Esittelemme seuraavat  uutustuotteemme:

 

BOX – säiltysjärjestelmä

Box noudattelee Everyday Designin minimalista ja käytännöllistä lähestymistä arkeen. Box on valmistettu 30% kierrätysmetallista Lankapajan tehtaalla Suomessa. Rei’itetty levy antaa mahdollisuuden vaihdella laatikoiden paikkaa omaan käyttötarkoitukseen sopivaksi. Boxia on saatavilla mustana ja valkoisena. Suunnittelija Helena Mattila.

box_black_kitchen_02_small  box_white_office_small

Inari – vaaterekki

Inari vaaterekki on suunniteltu koteihin, toimistoihin sekä hotelleihin. Muotonsa ansiosta Inari kutistuu pieneenkin tilaan tai ottaa tilan haltuunsa levittäytymällä. Koukut keräävät korut tai ripustavat housut ja kierrätysnahasta valmistetut stopparit estävät henkareiden liukumisen pois rekin päältä. Inari on valmistettu 30& kierrätysmetallista Lankapajan tehtaalla Suomessa. Suunnittelija Helena Mattila.

Inari_03_smallInari_detail_small

Nähdään Habitaressa !

Lisätietoa Habitaresta täältä