Rakkaudesta arkeen

Vuonna 1995 perustettu suomalainen Everyday Design edustaa skandinaavista muotoilua parhaimmillaan.

Everyday Design valmistaa minimalistisia kalusteita ja piensisustustuotteita, jotka helpottavat arkea. Muotokieleltään ajattomat ja monikäyttöiset tuotteet on suunniteltu niin koteihin kuin toimistotiloihin, ja useat tuotteemme sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin.

Kotimaisuus

Everyday Design on 100% suomalainen yritys ja valmistamme kaikki metalli- ja puutuotteemme Suomessa. Haluamme osaltamme luoda kestävää ja ajatonta muotoilua Suomeen ja edistää samalla suomalaista osaamista.

Muotoilija

Everyday Designin muotokieli syntyy teollisen muotoilijan Helena Mattilan ajatuksista levollisesta ja toimivasta arjesta. Helena Mattila kiinnitti huomiota järjestyksen tarpeellisuuteen jo muotoilija uransa alkuaikoina. Alkuperäinen ajatus on Everyday Designin kantava voima.

Vuosien varrella Helena Mattila on voittanut useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Hänen töitään on esitelty muunmuassa MOMA (New York), Design Museum London, International Design Year book editor Richard Sapper 1998 & Ingo Maurer 2000 ja lukuisissa muissa yhteyksissä.

Helena Mattila (MBA, OTK) toimii edelleen Everyday Designin päämuotoilija sekä toimitusjohtana. Vapaa-ajallaan hän työskentelee useiden taideprojektien parissa, jotka kumpuavat vahvasti ekologisuudesta sekä luonnosta.

EcoDesign 2016 - Metsän sylissä

riippumatto_final_small