Avajaiset ja ystävämyynnit Kulosaaressa!

Everyday Designin ja Xeraliving yhdistetyn myymälän avajaiset ja ystävämyynnit!

Osoite: Kulosaarentie 8, 00570 Helsinki.

Muutimme kesällä 2023 yhteisiin tiloihin toisen kotimaisen yrityksen, Xeralivingin, kanssa. Sen kunniaksi järjestämme nyt yhdistetyt avajaiset ja ystävämyynnit tiloissamme Kulosaarentie 8:ssa la & su 2.-3.9. klo 10-16.

Mukana tietenkin me Everyday Design, jonka kotimaiset tuotteet yhdistävät skandinaavisen muotoilun suomalaiseen käytännöllisyyteen. Suositut HELSINKI -ja TURKU XL -telineet ovat löytäneet tiensä jo tuhansien suomalaisten koteihin. Nämä kätevät ja kauniit telineet auttavat tekemään kierrätyksestä helppoa ja tyylikästä.

Xeraliving on tunnettu pellavatekstiileistään ja paperituotteistaan. Jokaisen tuotteen koko valmistusprosessi on avattu läpinäkyvästi, jotta voit tehdä parempia valintoja. Kaikki materiaalit ovat joko kierrätettyjä tai puhtaita luonnonmateriaaleja. Tuotteiden avulla voit helposti luoda kauniita sisustuskokonaisuuksia.  

Tule tekemään löytöjä! Myynnissä on poistuvia tuotteita ja II-laatua hyvillä alennuksilla. Lisäksi klassikkotuotteita saatavilla erikoishinnoin.

Jokainen Everyday Designin tuotteiden ostaja saa myös pienen lahjan kaupan päälle (niin kauan kuin tavaraa riittää).

Tervetuloa!

Osoite: Kulosaarentie 8, 00570 Helsinki
Maksutavat: kortti tai käteinen
Aukioloajat: la 2.9. klo 10-16 ja su 3.9. klo 10-16

Tulo-ohjeet: Kulosaarentie 8, 00570 Helsinki

Bussi 16 Rautatientorilta tulee lähes oven eteen. Runsaasti ilmaista parkkitilaa löytyy myös läheltä (Mandatum Center-tennishallin/Itäväylän vieressä)

Tulo-ohjeet Kulosaaren myymäläämme