Pop up -ystävämyynti la 9.10. Klo 11-17 helsingin roihupellossa

Mukana myös Xeraliving, Helsinki Posters ja Savana Collection. Osoite: Holkkitie 6, 00880 Helsinki.

Kotimaiset pienyritykset yhdistävät voimansa ja järjestävät yhdessä ystävämyynnit / POP UP -tapahtuman Everyday Designin tiloissa Holkkitie 6:ssa lauantaina 9.10. klo 11-17.

Mukana tietenkin Everyday Design, jonka kotimaiset tuotteet yhdistävät skandinaavisen muotoilun suomalaiseen käytännöllisyyteen. Suositut HELSINKI -ja TURKU XL -telineet ovat löytäneet tiensä jo tuhansien suomalaisten koteihin. Nämä kätevät ja kauniit telineet auttavat tekemään kierrätyksestä helppoa ja tyylikästä.

Xeraliving on tunnettu pellavatekstiileistään ja paperituotteistaan. Xeraliving on tarina ystävyydestä ja yhdessä tekemisestä paremman ja kauniimman huomisen puolesta. Jokaisen tuotteen koko valmistusprosessi on avattu läpinäkyvästi, jotta voit tehdä parempia valintoja. Kaikki heidän käyttämät materiaalit ovat joko kierrätettyjä tai puhtaita luonnonmateriaaleja. Tuotteiden avulla voit helposti luoda kauniita sisustuskokonaisuuksia. 

Helsinki Posters on pieni helsinkiläinen julisteyritys, jonka pastellinsävyiset kuvat kertovat tarinoita kaupunkimme kauneimmista kuvakulmista. Julisteet painetaan vastuullisesti tuotetulle premiumpaperille helsinkiläisessä perheyrityksessä. Nyt julisteita ja postikortteja löytyy
jo kahdeksasta eri kaupunginosasta ja lisää on tulossa.

Savana Collection on pieni suomalainen slow fashion -brändi, joka valmistaa huolella suunniteltuja, ajattomia ja laadukkaita naisten vaatteita luonnonmateriaaleista. Vaatteiden lisäksi valikoimaan kuuluu asusteet ja kodin tekstiilit. Kaikki tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Ylijäämän minimoimiseksi mallistot tuotetaan pääosin ennakkotilausten mukaan. 

Tule tekemään löytöjä! Myynnissä on poistuvia tuotteita, kuvauskäytössä olleita kappaleita ja II-laatua hyvillä alennuksilla. Lisäksi klassikkotuotteita saatavilla erikoishinnoin.

Tervetuloa!

Tulo-ohjeet: Holkkitie 6, 00880 Helsinki (Motonetin/Lidlin takana). 

Rakennus on käytännössä teollisuushalli keskellä Helsingin Roihupeltoa eli teollisuusaluetta. Halli on vielä niin uusi, että Googlen kartta ohjaa viereiseen taloon. Eli Dietan tiloista seuraava talo on se oikea. Runsaasti ilmaista parkkitilaa pihalla.