Varastontyhjennys / ystävämyynti 27.-29.5.

Muutamme pois meidän nykyisistä ja järjestämme sen myötä ystävämyynnit Helsingin Roihupellossa ystävämyynnit pe-la 27.-29.5.

Aukioloajat:

pe 27.5. klo 10-18 
la 28.5. klo 11-16 
su 29.5. klo 11-16 
Maksuvälineenä käy kortti ja käteinen.

Muutamme pois meidän nykyisistä 250m2 tiloista hieman pienempiin neliöihin Herttoniemenrantaan. Itse muutto tapahtuu kesällä, mutta ajattelimme ennen lomia pitää meidän asiakkaille ainutlaatuiset ystävämyynnit.

Myynnissä valikoimaa meiltä eli Everyday Designilta, jonka kotimaiset tuotteet yhdistävät skandinaavisen muotoilun suomalaiseen käytännöllisyyteen. Suositut HELSINKI -ja TURKU XL -telineet ovat löytäneet tiensä jo tuhansien suomalaisten koteihin. Nämä kätevät ja kauniit telineet auttavat tekemään kierrätyksestä helppoa ja tyylikästä.

Tervetuloa tekemään löytöjä! Osta esim. valmistujaislahjat ja kesän juhlien lahjat ja tuomiset meiltä nyt. Meidän HELSINKI-teline ja juuttikassi ovat aika kiva mökkituliainen. Olet varmasti jatkossakin tervetullut ystävän/sukulaisen mökille, kun tuot noin kivan lahjan :)
Ja hyviä uutisia, meidän lisäksi mukaan ystävämyynteihin tulee myös useita muita kotimaisia yrityksiä! Päivitämme tapahtumaa ja myyjien tietoja sitä mukaa kuin heidän tulonsa varmistuu. Huom! Osalla myyjistä on maksuvälineenä ainoastaan Mobilepay.

Mukana:
- me eli Everyday Design (www.everydaydesign.fi) koko tapahtuman ajan
- Taputapu (www.taputapu.fi) koko tapahtuman ajan
- Mäkiniityn Tarja (https://www.makiniityntarja.com) koko tapahtuman ajan
- Plantgyal (www.plantgyal.com) koko tapahtuman ajan
- Le Moulin -leipomo (www.lemoulin.fi/) perjantaina 27.5.
- Via sisustus (https://viasisustus.com) pe-la 27.-28.5.
- Ilo-korut (https://www.ilo-korut.fi/fi/) pe-la 27.-28.5.
- Pullanketo (http://www.pullanketo.fi) la-su 28.-29.5.
- Evelace (www.evelace.fi) la-su 28.-29.5.
- Caccu (www.caccu.fi) la 28.5.
- W Design Finland (www.wdesignfinland.com) su 29.5.
- Lestikäs (https://lestikas.fi) su 29.5.
- vielä tulee mahdollisesti lisää, joten tarkkailkaa tätä tilaa

Tervetuloa!

Tulo-ohjeet: Holkkitie 6, 00880 Helsinki (Motonetin/Lidlin takana).  Rakennus on käytännössä teollisuushalli keskellä Helsingin Roihupeltoa eli teollisuusaluetta. Halli on vielä niin uusi, että Googlen kartta ohjaa viereiseen taloon. Eli Dietan tiloista seuraava talo on se oikea. Runsaasti ilmaista parkkitilaa pihalla.