Everyday design


Everyday Design on mukana Tukholmassa järjestettävillä Formex messuilla elokuun 24. -27.2016. Olemme ylpeänä osa Nordic Buzz osastoa, joka koostuu tanskalaisista, suomalaisista ja ruotsalaisista muotoilijoista. Tämän vuoden fokuksena on tuotteiden kestävä kehitys. Tervetuloa tutustumaan osastollemme, jossa esittelemme myös talven 2016 uutuustuotteita.

Löydät  meidät messujen ajan Victoriahallenista osasto numero 69.

Esittelemme ensimmäistä kertaa Formex messujen yhteydessä uutuustuotteemme:

BOX – säiltysjärjestelmä

Box noudattelee Everyday Designin minimalista ja käytännöllistä lähestymistä arkeen. Box on valmistettu 30% kierrätysmetallista Lankapajan tehtaalla Suomessa. Rei’itetty levy antaa mahdollisuuden vaihdella laatikoiden paikkaa omaan käyttötarkoitukseen sopivaksi. Boxia on saatavilla mustana ja valkoisena. Suunnittelija Helena Mattila.

box_black_kitchen_02_small  box_white_office_small

Inari – vaaterekki

Inari vaaterekki on suunniteltu koteihin, toimistoihin sekä hotelleihin. Muotonsa ansiosta Inari kutistuu pieneenkin tilaan tai ottaa tilan haltuunsa levittäytymällä. Koukut keräävät korut tai ripustavat housut ja kierrätysnahasta valmistetut stopparit estävät henkareiden liukumisen pois rekin päältä. Inari on valmistettu 30& kierrätysmetallista Lankapajan tehtaalla Suomessa. Suunnittelija Helena Mattila.

Inari_03_smallInari_detail_small

Nähdään Formexissa !

Tutustu Formexin sivuihin tästä