Everyday design

TOIMITUSKULUT

Toimituskulut määräytyvät painon mukaan. Toimitus tapahtuu Postin Economy 16-pakettina, jonka vastaanottaja noutaa postista. POIKKEUS! Toimitamme kaikki tarjoiluvaunut PostNord Oy:n kautta.

 

TOIMITUSAIKA

Tilaukset lähetetään jokaisen viikon maanantaina. Tilaukset toimitetaan postitse.

 

STUDIOSHOP NOUDOT

Studioshop on avoinna erikseen ilmoitettuna ajankohtana.

OSTAMINEN

Voit tehdä ostoksesi rekisteröitymällä (KIRJAUDU SISÄÄN), jolloin tilaus- ja asiakastietosi säilyvät tietokannassamme. Ostokset voi tehdä myös rekisteröitymättä. Tilaamalla tuotteita ostaja vakuuttaa tutustuneensa verkkokauppaohjeisiin ja sen ehtoihin, hyväksyy ne ja sitoutuu noudattamaan niitä. Everyday Design pidättää itsellään oikeuden olla hyväksymättä tilausta.

 

MAKSAMINEN

Ostokset maksetaan ostosten teon yhteydessä Checkout maksupalvelun kautta omilla verkkopankkitunnuksilla. Käytettävissä on Nordea, Sampopankki, Osuuspankki, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Ålandsbanken, Tapiola, S-Pankki, Handelsbanken ja Paypal. Luottokorteista käy Luottokunnan Visa, Visa Electron ja Business Eurocard, Mastercard.

 

MAKSU PANKKIPAINIKKEILLA

Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien pankkien maksupainikkeet. Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Checkout on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu.

Valittuasi maksutavan kauppiaan tarjoamista vaihtoehdoista, maksutapahtuma siirtyy maksutavan järjestelmään. Hyväksyttyäsi maksun ja palattuasi verkkokauppaan, maksu kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle. Maksu suoritetaan Checkout Finland Oy:n hallinnoimalle tilille, josta se siirretään kauppiaalle.

 

MAKSUT LUOTTOKORTEILLA

Maksuja voi tehdä kaikilla Luottokunnan korteilla. Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja toimittaa tuotteet ostajalle, sekä hoitaa kauppaan liittyvät lakisääteiset ja itse määrittelemänsä muut velvoitteet. Luottokunnan korteilla (Visa, Visa Electron, Mastercard) tehtävissä maksuissa kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Ostolaskut Oy:n (2284303-3) välille, joka on maksun saaja ja Checkout -palvelun virallinen yhteistyökumppani, ja joka tilittää maksun myöhemmin kauppiaalle. Luottokunnan sopimuskumppani asiassa on Suomen Ostolaskut Oy.

PALAUTUSOIKEUS

Tilaamillasi tuotteilla on kuluttajasuojalain mukainen 14 vrk:n vaihto- ja palautusoikeus. Tuotteen tulee olla käyttämätön, alkuperäisessä pakkauksessaan ja myyntikuntoinen.

Otathan yhteyttä meihin info (at) everydaydesign (piste) fi, jos haluat palauttaa tuotteen. Kannustamme ekologiseen elämäntapaan myös verkkokaupassamme ja pyrimme välttämään tuotteiden tarpeettomia edestakaisin lähetyksiä.  Tämän vuoksi tuotepalautuksen kustannuksista vastaa asiakas.


TOIMITUKSESSA RIKKOUTUNEET LÄHETYKSET

Mikäli lähetys on vaurioitunut Postin kuljetuksessa, tee välittömästi vahinkoilmoitus postiisi. Otathan myös yhteyttä meihin info (at) everydaydesign (piste) fi, niin sovimme uuden tuotteen toimituksesta.

 

MUUTA

Tuotteiden hinnoissa on mukana arvonlisävero 24 %.

Everyday Design verkkokauppa pidättää oikeuden hinnan muutoksiin eikä vastaa mahdollisista virheistä materiaali- eikä tuotetiedoissa. Palvelun tarjoaja ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästyksistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista.

Tilauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt henkilö. Henkilö- ja osoitetietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille eikä niitä käytetä mainostukseen ilman asiakkaan lupaa.

 

TIETOSUOJA
Basic Furniture Ltd Oy (Everyday Design)
Helena Mattila
Tallberginkatu 1 B 128 4.krs
00180 HELSINKI
P. 040- 547 6565
Y-tunnus 1025251-9
Alv.rekisteri

Henkilötietolain (523/1999) 10§:n mukainen rekisteriseloste.

Rekisterin pitäjä: Basic Furniture Ltd Oy (Everyday Design). Rekisteriasioita hoitaa: Helena Mattila

Rekisterin käyttötarkoitus on Everyday Design verkkokaupan asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä asiakkaiden tilausten arkistointi ja käsittely. Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen. Henkilötietoja käsitellään henkilötietolain sallimissa ja edellyttämissä rajoissa. Tietoja ei luovuteta eteenpäin eikä niitä käytetä markkinointiin ilman asiakkaan hyväksyntää.

Henkilörekisteri sisältää seuraavia tietoja:

– Henkilön etu- ja sukunimi
– Sähköpostiosoite
– Postiosoite
– Puhelinnumero
– Tiedot käsitellyistä tilauksista

Järjestelmän tietoihin pääsevät ainoastaan rekisteriä hoitavat henkilöt. Näiden lisäksi tarvittaessa myös tietojärjestelmien ylläpitäjät. Kaikkia rekisterin käyttäjiä sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.