Osto-opas: Helsinki-teline vai turku xl-teline?

Mietitkö, kumpi teline olisi sinulle parempi: HELSINKI vai TURKU XL? Anna meidän auttaa ja katso täältä telinevertailu!

 

HELSINKI -paperikassiteline on omiaan kierrätykseen, lajitteluun ja säilytykseen. Kapean muotokielensä ansiosta se mahtuu mainiosti pieniinkin tiloihin.

TURKU XL -teline on toiminnaltaan ja muotokieleltään sama kuin HELSINKI-teline, mutta vain isommassa koossa. Se sopii erinomaisesti esimerkiksi pahvin, pullojen tai muovin kierrättämiseen tai pyykkikoriksi.

Paperinkeräykseen emme XL-telinettä ensisijaisesti suosittele, sillä silloin täydestä kassista tulee niin painava, ettei sitä ole enää helppo kantaa sinne paperinkeräyspisteeseen.

LAHTI-teline sopii käytettäväksi take away-kassien kanssa. Pienemmän koonsa ansiosta sitä voi pitää esim. pöydällä tai hyllyllä. Se käy erinomaisesti esim. koiran lelukopaksi tai vaikkapa ompelutarvikkeiden säilytykseen. Moni käyttää sitä myös metallin ja lasin kierrätykseen.

Suloinen KASKINEN-miniteline suunniteltiin alunperin suodatinpussi/lautasliina-telineeksi. Sittemmin siihen tuli saataville myös minikassi, joka laajensi käyttömahdollisuuksia. Kassin kanssa sitä voi käyttää kynätelineenä, sivellintelineenä tai vaikkapa paristojen kierrätystelineenä.

Välillä voi olla vaikea hahmottaa kokoeroja vain lukujen perusteella. Kuvat kertovat aina parhaiten mittasuhteet.

Kaikki telineet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja niille on myönnetty Avainlippu-merkit.

Vinkki! Saat kätevän kierrätyspisteen kotiin kahdella telineellä ja kolmella kassilla. Kolmas kassi roikkuu sujuvasti kahden telineen välistä.

Täältä löydät lisätietoa HELSINKI -telineestä.

Täältä pääset tutustumaan paremmin TURKU XL -telineeseen.

     
Tästä saat lisätietoa LAHTI-telineestä!
Täältä pääset näkemään KASKINEN-telineen tuotesivun!