Uutuustuote: take away -pusseille uusi elämä

Ruoan kotiinkuljetus on arkipäivää, mutta kuljetuksissa käytettävien take away- paperikassien jatkokäyttö on jäänyt vähäiseksi. Suomalainen Everyday Design on kehittänyt minimalistisen telineen, jonka avulla pusseja voi käyttää kierrätykseen ja lajitteluun kodeissa. Teemaan sopivasti Everyday Design myös ylpeänä ilmoittaa juuri aloittaneensa yhteistyön Woltin kanssa.

Perheyritys Everyday Designin tuotevalikoimaan kuuluu eri kokoisia kierrätys- ja lajittelutelineitä.

Asiakkaiden toiveesta yritys suunnitteli ja toi markkinoille Suomessa valmistetun LAHTI-telineen, johon voi laittaa take away -paperikassin. Siro teline mahtuu pieneenkin tilaan, vaikkapa hyllylle, ja sitä voi käyttää esimerkiksi biojätteiden keräämiseen.

“LAHTI-teline lisää take away -pussien käyttöaikaa. Suosittelemme kokeilemaan teline- ja pussiyhdistelmää biojätteiden keräämiseen – koko on juuri sopiva, ja teettämämme testin mukaan biojätteen kerääminen avoimeen astiaan on parempi vaihtoehto kuin kannellinen muovi- tai metallilaatikko. Kuivuessaan biojäte ei haise. Tämä ratkaisu on paitsi käytännöllinen, myös kaunis”, Everyday Designin toimitusjohtaja, muotoilija Helena Mattila kertoo.

“Nimensä LAHTI-teline sai siitä, että Lahti on Euroopan ympäristöpääkaupunki 2021 – ja tunnettu pikaruokakulttuuristaan. Muutkin telineemme on nimetty suomalaisten kaupunkien mukaan”, Mattila täydentää.

Kaikki Everyday Designin tuotteet on suunniteltu vastaamaan asiakkaiden tarpeisiin. Niillä on selkeä käyttötarkoitus, ja ne kestävät aikaa niin muotoilun kuin materiaalien puolesta. Tuotteet valmistetaan vastuullisesti, ja yli 90 % tuotannosta tapahtuu Suomessa.

“Laadukas design kuuluu kaikille, ei vain sisustusharrastajille. Kannustamme sisustamaan omaa silmää miellyttävällä tavalla, mutta muistamaan käytännöllisyyden arjessa ja vastuullisuuden kulutustavoissa”, sanoo Everyday Designin operatiivisesta toiminnasta ja markkinoinnista vastaava Saara Sorri.

Everyday Designin tuotteista tunnetuimpia ovat minimalistiset kierrätystelineet, mutta tuotevalikoimaan kuuluu myös tarjoiluvaunuja, sarjapöytiä, nahkatuotteita ja ilahduttavia sisustus- ja lahjatavaroita.

Tuotteiden jälleenmyyjiä löytyy Utsjoelta Etelä-Koreaan saakka. Lisäksi Everyday Design -verkkokauppa palvelee ympäri maailmaa.

LAHTI-telineestä

Mitat: leveys 26 cm x korkeus 35 cm x syvyys 25 cm
Suositushinta: 41 euroa
Osta oma LAHTI-telineesi täältä!

Lisätietoja medialle:

Saara Sorri

Operatiivinen toiminta, markkinointi, Everyday Design Oy
050 594 4340
saara.sorri@everydaydesign.fi